- La guàrdia civil ha decomissat en les darreres hores a la C-14 a l´altura d´Organyà, tabac de contraban valorat en 13.100 euros. Ha estat en un turisme Citroën, model Xara Picasso, amb matrícula espanyola, conduït per un home de 63 anys i veí de la Seu. El tabac estava entre els seients i al maleter del vehicle. En total, 3.000 paquets de diverses marques. - El ministeri d´Afers Socials ha iniciat una campanya per lluitar contra la violència envers les dones amb la col·laboració del MoraBanc Andorra. Es farà a escoles, punts joves, centres esportius, culturals i d´atenció primària. La campanya serà visible a tot el país, amb la implicació dels comuns, amb el lema "nosaltres lluitem contra la violència envers les dones. T´hi apuntes?" - 33 nous agents de policia s´incorporaran aviat a les patrulles de seguretat ciutadana. Aquest serà el destí principal de la nova promoció del cos, la més nombrosa de la història, que avui ha començat un període de formació de set mesos. - El MoraBanc Andorra i el Govern s´uneixen per lluitar contra la violència de gènere. Serà a través d´una campanya amb el lema "nosaltres lluitem contra la violència envers les dones. T´hi apuntes?" S´emmarca en un projecte global de l´ONU i es vol fer especial incidència entre els joves. - L´executiva de Liberals ja té sobre la taula un possible candidat que no és un càrrec electe, ni Jordi Gallardo. Ho ha anunciat el president del partit a RNA. No ha donat noms i reitera que li agradaria ser candidat. Reconeix que la successió és l´origen de les tensions amb Josep Pintat i Unió Laurediana i que la votació al Consell de la reforma comunal va estar a punt de trencar el grup parlamentari.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Paradís terrenal 14-03-2015

Salut i benestar a través de la Bioneuroemoció. La descodificació biològica va ser introduïda a Espanya per Enric Corbera l'any 2008. Trobar el sentit biològic del símptoma o malaltia perquè per al malalt prengui consciència de per què el seu inconscient està donant aquesta solució biològica i no continuï pensant que la malaltia és una cosa externa i que no té res a veure amb ell, sinó que comprengui, que dins d'aquest símptoma / malaltia hi ha una informació de l'inconscient que li vol dir alguna cosa. Això ens permet entrar en el paradigma que ens apunta Jung, que la malaltia és l'esforç que fa la naturalesa per guarir l'home i no és l'home el que han de curar la malaltia. La Mireia Larruskain, i la Debora Santos, avui ens aproximen aquesta interessant tècnica al nostre programa.

I tanquem l'espai d'aquest dissabte amb la segona part de "El poder de les paraules" amb el Coah Javier Salado,  donant-nos pautes per no caure en les nostres pròpies trampes mentals i gaudir de bona salut mental i física. 

www.andorradifusio.ad
Paradís terrenal 14-03-2015