- El MoraBanc Andorra té previst anunciar aquesta tarda la renovació de Joan Peñarroya per una temporada. Les negociacions s´han accelerat després de confirmar-se la participació a l´Eurocup la temporada vinent. - La majoria Demòcrata amb el suport de Sílvia Bonet han permès rebutjar la moció per revocar la declaració com a projecte d´interès nacional de la construcció de la plataforma esquiable a Soldeu. El PS ha insistit en la il·legalitat de la iniciativa, una posició compartida per SDP i Liberals. L´oposició ha exigit que si es volen millorar els equipaments de Soldeu no es camuflin dins aquest projecte. - Els advocats dels germans Cierco als Estats Units han enviat una carta al Consell Superior de la Justícia en què protesten pel recent registre al domicili i al despatx professionals dels màxims accionistes de BPA. Els lletrats nord-americans afirmen que la justícia andorrana és discrecional, partidista i que no garanteix els drets fonamentals. - Ensisa ha presentat les activitats del sector i el director general ha explicat que la societat seguirà treballant en el dia a dia a l´espera de les negociacions de la dissolució de Grandvalira. Pel que fa a les activitats, destaca el Family Park de Canillo, amb el qual s´espera superar els 20.000 visitants de l´any passat. - Per reconèixer la tasca educativa dels docents i les experiències educatives, el Consell General ha adoptat el premi Maria Geli i el fa créixer en dotació i en projecció. Hi haurà una vessant internacional i no només es premiarà professors, sinó també alumnes que creïn experiències entorn a una temàtica proposada. La primera? El Consell de la Terra. - FEDA ha aprofitat la Setmana europea de l´energia sostenible per fomentar el coneixement i la innovació en matèria energètica. Per això, ha obert les portes de la planta de cogeneració i xarxa de calor de Soldeu. Una instal·lació pionera al país que té per objectiu avançar cap a la sobirania energètica. Des de la inauguració al febrer ha produït més de 3 GWh i al voltant del 2% de la producció pròpia d´electricitat a Andorra.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Paradís terrenal 14-03-2015

Salut i benestar a través de la Bioneuroemoció. La descodificació biològica va ser introduïda a Espanya per Enric Corbera l'any 2008. Trobar el sentit biològic del símptoma o malaltia perquè per al malalt prengui consciència de per què el seu inconscient està donant aquesta solució biològica i no continuï pensant que la malaltia és una cosa externa i que no té res a veure amb ell, sinó que comprengui, que dins d'aquest símptoma / malaltia hi ha una informació de l'inconscient que li vol dir alguna cosa. Això ens permet entrar en el paradigma que ens apunta Jung, que la malaltia és l'esforç que fa la naturalesa per guarir l'home i no és l'home el que han de curar la malaltia. La Mireia Larruskain, i la Debora Santos, avui ens aproximen aquesta interessant tècnica al nostre programa.

I tanquem l'espai d'aquest dissabte amb la segona part de "El poder de les paraules" amb el Coah Javier Salado,  donant-nos pautes per no caure en les nostres pròpies trampes mentals i gaudir de bona salut mental i física. 

www.andorradifusio.ad
Paradís terrenal 14-03-2015