- El comú d´Andorra la Vella té previst habilitar zones provisionals de càrrega i descàrrega mentre durin les obres de reforma de l´avinguda Meritxell per facilitar el trànsit rodat als repartidors. Un cop finalitzin, el comú ha arribat a un acord amb l´Associació de Transportistes per establir un horari de repartiment. - L´informe de l´agència de qualificació Standard and Poor´s deixa oberta la porta a una millora de ràting d´Andorra, si culmina positivament les negociacions per l´acord d´associació amb la UE. Assenyala que també ajudaria l´aproximació d´Andorra a institucions com l´FMI. Tot plegat, uns indicadors que el Govern interpreta com la confirmació del sanejament de l´economia - Les importacions aquest desembre han estat de 115 milions, xifra que representa una baixada d´un 0,6% de fa un any. En canvi, les compres a l´exterior han pujat un 2,5% i es situen en prop de 9 milions. Si es miren les xifres de tot el 2017 s´observa que les importacions van ser de 1.300 milions d´euros, més d´un 6% que el 2016. - Visita privada del cap de Govern a París per trobar-se amb el representant personal del Copríncep francès. Antoni Martí va reunir-se la setmana passada amb Patrick Strzoda, segons fonts coneixedores de la reunió. La visita va servir per parlar, especialment, del contraban de tabac al Pas de la Casa. - Saetde ha estat l´única empresa que ha presentat una oferta per ser el soci privat que prengui les regnes d´Ordino-Arcalís. Fins a 4 empreses havien retirat el plec de bases, però només Saetde ha formalitzat la candidatura. Aquest dilluns s´ha tancat el termini de presentació d´ofertes.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Paradís terrenal 14-03-2015

Salut i benestar a través de la Bioneuroemoció. La descodificació biològica va ser introduïda a Espanya per Enric Corbera l'any 2008. Trobar el sentit biològic del símptoma o malaltia perquè per al malalt prengui consciència de per què el seu inconscient està donant aquesta solució biològica i no continuï pensant que la malaltia és una cosa externa i que no té res a veure amb ell, sinó que comprengui, que dins d'aquest símptoma / malaltia hi ha una informació de l'inconscient que li vol dir alguna cosa. Això ens permet entrar en el paradigma que ens apunta Jung, que la malaltia és l'esforç que fa la naturalesa per guarir l'home i no és l'home el que han de curar la malaltia. La Mireia Larruskain, i la Debora Santos, avui ens aproximen aquesta interessant tècnica al nostre programa.

I tanquem l'espai d'aquest dissabte amb la segona part de "El poder de les paraules" amb el Coah Javier Salado,  donant-nos pautes per no caure en les nostres pròpies trampes mentals i gaudir de bona salut mental i física. 

www.andorradifusio.ad
Paradís terrenal 14-03-2015