Un MoraBanc desconegut cau davant del Gipuzkoa Basket (67-64)

El MoraBanc Andorra haurà d'esperar per saber el que és guanyar a l'ACB fora de casa. Ahir l'equip va perdre a la pista del cuer, el Gipuzkoa, per 67 a 64. Una diferència maquillada, ja que durant bona part del partit, els bascos van anar per davant en el marcador. Amb la d'ahir, els andorrans sumen quatre derrotes en sis jornades a la Lliga Endesa.

El pitjor partit de la temporada. Aquest és el titular d'un duel en què el MoraBanc Andorra no va ser el que havia de ser. Un equip perdut a la pista, que es va encomanar del joc lent i ensopit d'un Gipuzkoa que va estrenar el seu caseller de victòries a costa dels andorrans. La bona notícia és que, tot i fer el pitjor partit del que portem de lliga, es va aconseguir arribar al final amb opcions.

De res van servir ahir els 13 punts de David Navarro, de nou, líder de l'equip. Tampoc van ajudar a guanyar els 11 punts d'un retrobat Marc Blanch, amb 3 de 4 en triples, ni els també 11 de Bogris i Green.

L'Andorra només va manar en el marcador al primer quart. Un 13 a 15 que ja deixava veure la baixa anotació que acabaria tenint el partit. A partir del segon quart, però, els bascos van començar a trobar les seves opcions de victòria. Amb un parcial de 21 a 12, el MoraBanc arribava al descans ferit, però encara no mort. Marxava al vestidor 7 punts per sota i quedaven encara 20 minuts de joc.

A la represa, però, la tònica continuava igual. En aquest cas, un 18 a 13 que feia arribar a l'últim quart amb 12 punts de desavantatge. No obstant això, l'equip es va posar les piles decidit a culminar una remuntada mítica que fes aconseguir el primer triomf lluny del Poliesportiu. Però no va ser així. Un triple de Green a 3 segons per al final va posar l'Andorra a només un punt, però la falta posterior per parar el cronòmetre va deixar el 67 a 64 final.

Una altra assignatura pendent d'ahir és el poc encert des de la línia de 6,75, amb 9 anotats de 30 intents. De fet, l'equip en va llançar més de 3 que de 2.

Informa: Xavi Bonet