ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

8 milions d'euros per l'ampliació del Centre de Tecnificació d'Ordino

www.andorradifusio.ad

D'aquí al 2025, el Centre de Tecnificació d'Ordino disposarà de nou equipaments esportius nous. El projecte preveu la construcció d'una piscina d'entrenament, un poliesportiu amb graderies i espais específics per a la gimnàstica rítmica i els esports de combat. 

També tindrà un nou gimnàs i una pista de petanca coberta, tot pensant en els jocs dels petits estats. En total preveu acollir unes 18 federacions en unes instal·lacions que han anat augmentant any rere any el nombre d'esportistes. El centre estarà alimentat amb energies renovables. Les obres es licitaran durant el 2023 i tindran un pressupost de prop de 8 milions d'euros.

Quant a la piscina, la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, assegura que amb aquesta nova piscina volen establir un "concepte de piscina d'entrenament diferent de les piscines olímpiques com pot ser la dels Serradells o la del Pas de la Casa". 

L'estructura de la piscina tindrà una profunditat molt més limitada que les convencionals. Així i tot, la llargada serà la necessària segons afirma Riva, que és la que "ens han indicat tant la federació de natació com la de triatló". També donarà suport a la natació sincronitzada.

Aquest dilluns l'Auditori Nacional d'Ordino ha acollit, a més, la cerimònia d'entrega de premis d'esportistes com Mònica DoriaIrineu Esteve i Joan Verdú. 

Informa: Joel Romero
Imatges: David Moreno

Comparteix: