20 anys del gol de Marc Bernaus que va passar a la història

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Avui, 13 d'octubre, fa tot just 20 anys que la selecció de futbol va aconseguir la primera victòria en partit oficial, contra Macedònia, a la fase de classificació del Mundial de 2006. Marc Bernaus va ser l'autor d'un gol que passaria a la història.

"Estava jo lliure de marca en aquest moment, vaig poder controlar i disparar ràpid i per sort va entrar."

Marc Bernaus, exfutbolista

El gol de Marc Bernaus al minut 60 va donar a la selecció la primera victòria en un partit oficial el 13 d'octubre de 2004. El lateral de l'Elx tenia 27 anys i era l'únic professional d'aquell equip.

"Va ser molt important, a l'època hi havia molta diferència amb els altres equips, era molt dur enfrontar-se als altres equips."

Marc Bernaus, exfutbolista

20 anys després, guanyar partits continua sent una proesa per a la selecció. Bernaus, però, creu que l'evolució ha estat bona i que s'ha de mirar més enllà dels resultats.

Ara vinculat al futbol com a representant i organitzador d'un campus d'estiu per a joves promeses, el record del seu gol continua ben viu.

Informa: Joan López

Imatges: David Moreno

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.