300 corredors competiran a l'Skyrace Comapedrosa aquest diumenge

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Andorra afronta aquests dies un cap de setmana carregat d'activitats esportives i de muntanya. A banda de la primera edició dels Andorra Outdoor Games, que aplegarà fins a cinc disciplines diferents, també hi haurà una de les curses de muntanya més esperades de la temporada, la Skyrace Comapedrosa. Aquesta segona edició comptarà amb 300 corredors.

Tot està a punt per viure la segona edició de la Skyrace Comapedrosa. Aquest 2015 hi haurà 300 corredors, 50 més que l'any passat. La prova reina, amb sortida i arribada a Arinsal, és puntuable per a la Copa d'Andorra de curses de muntanya i per a les Sky Series d'Espanya, Andorra i Portugal.

Aquesta cursa consta de 21 quilòmetres i 2.280 metres de desnivell positiu. L'ascens al sostre d'Andorra s'executa pujant primer al pic de les Fonts pel coll de les Cases. Acte seguit es baixa al pla de l'Estany per on els corredors arribaran al cim, el descens és per l'altra vessant passant per l'Estany Negre, el refugi del Comapedrosa i, finalment, Arinsal. La prova és dura i exigent. Un recorregut molt explosiu on, en pocs quilòmetres, s'acumulen molts metres de desnivell.

Pel que fa a la participació andorrana els germans Casal, encara recuperant-se de la Copa del Món de Canazei no acudiran a la cita. Sí ho faran Lluís Sanvicente i Joan Valls. També hi serà Marc Pinsach, guanyador de la Marató dels Cims aquesta temporada. En categoria femenina destaca la presència d'Oihana Kortazar i Fernanda Maciel. A banda de la cursa llarga, es farà la Skyrace Arinsal amb 15 quilòmetres i 1.400 metres de desnivell positiu.

La sortida, aquest diumenge a les 9 del matí al telecabina d'Arinsal.

Informa: Cesc Sanjuan      Imatges cedides: Ociesport

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.