3.000 corredors participaran a la Trail 100 Andorra

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Del 14 al 16 de juny arriba la quarta edició de la Trail 100 Andorra, una de les 42 curses de muntanya que puntuen per a l'Ultra Trail de Montblanc. Hi participaran 3.000 corredors de 55 països.

La cursa consta de sis distàncies, de 10, 21, 50, 80 i 105 quilòmetres, i per primera vegada hi haurà el trail kids, amb un recorregut de 500 metres per a infants. 

Ordino serà el punt de sortida i d'arribada de totes les curses amb el village, on els assistents podran gaudir d'un centre cívic i esportiu amb música, food trucks i animació. El ministre de Turisme i Comerç, Jordi Torres, assegura que la parròquia serà l'epicentre del país i remarca el retorn econòmic important que tindrà.

I en el mateix sentit va la cònsol Maria del Mar Coma. "A ningú se li escapa l'interès turístic que suposa per Ordino i per Andorra perquè donem a conèixer el millor que tenim, com el paisatge i les muntanyes".

Informa: Héctor Aza

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.