Sebastien Jacqmin guanya la Pujada de la Peguera

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

35 pilots han participat en la tornada de la mítica Pujada a la Peguera. Sebastien Jacqmin ha estat el més ràpid de la prova. Jordi Gaig i Joel Font han estat els altres protagonistes de la jornada.

Amb un temps d'1 minut i 49 segons, Sebastien Jacqmin no ha deixat lloc a la sorpresa i ha dominat amb mà de ferro la Pujada a la Peguera. Una prova que ha tornat després d’uns anys d’absència amb 35 participants, entre ells, pilots del país com Joan Gil, Gerard de la Casa o Joan Vinyes, que ha tornat a la modalitat de muntanya.

Aquest any, el traçat ha estat de 3 quilòmetres i mig i amb un 5% de desnivell, cosa que ha deixat una cursa més curta, ràpida i espectacular. La tornada de la mítica prova suposa un pas més per aconseguir l’objectiu de retornar el Campionat d’Andorra amb fins i tot 5 curses al país.

Des de l'organització han fet una bona valoració d'aquesta primera edició i confien que la prova pugui tenir continuïtat de cara al futur.

Informa: Héctor Aza
Imatges: Javier Martín

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.