Quatre jornades per assegurar el bitllet a la Copa

El MoraBanc Andorra ha tancat el 2015 amb les opcions de jugar la Copa del rei més vives que mai, després de guanyar ahir l´Herbalife Gran Canària per 84 a 77 al Poliesportiu, en un partit que es va decidir a la pròrroga. Queden només 4 jornades per acabar la primera volta i decidir els 7 equips que acompanyaran l´Obradoiro del 19 al 22 de febrer a la Corunya.

Fa poques setmanes parlar avui de la Copa del rei hagués semblat una innocentada, però les possibilitats de classificar-se són més vives que mai per al MoraBanc Andorra. L´equip de Joan Peñarroya va fer-hi ahir un pas de gegant després de superar l´Herbalife Gran Canària al Poliesportiu, per 84 a 77, en el millor partit davant l´afició.

L´equip tanca la tretzana jornada en el sisè lloc de la classificació en solitari, amb 7 victòries i 6 derrotes. Una situació de privilegi a falta de 4 jornades per acabar la primera volta i definir els 7 equips que acompanyaran l´Obradoiro el febrer vinent a la Corunya.

El calendari no posarà les coses fàcils: el 3 de gener els de Joan Peñarroya jugaran a la pista de l´Obradoiro, onzè classificat amb 5 victòries i 8 derrotes. Després vindran dos partits seguits a casa: el primer, una autèntica missió impossible contra el València Basket, invicte després de 13 jornades; i el segon, amb el Baloncesto Sevilla, catorzè amb 5 victòries i 8 derrotes. Per acabar la primera volta, visita a una de les pistes més complicades de la lliga, el Bruesa Arena del Laboral Kutxa, quart classificat amb 10 victòries i només 3 derrotes.

Amb València, Barcelona, Reial Madrid i Baskonia ja classificats, juntament amb l'Obradoiro com a club organitzador, una desena d'equips mantenen encara opcions matemàtiques d'ocupar una de les tres places en joc. El MoraBanc en podria tenir prou amb dues victòries més. El proper repte arribarà diumenge al Multiusos Fontes do Sar contra l´Obradoiro.



Informa: Joan López   Imatge: MoraBanc Andorra

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.