430 ciclistes aficionats disputaran la segona edició de L'Etape

Joaquim "Purito" Rodríguez ha aconseguit avui la primera victòria a la Vuelta a Espanya 2013, que acaba diumenge. Ha estat en la dinovena etapa amb final a l'Alt del Naranco, a Oviedo. El nord-americà Chris Horner s´ha situat líder de la general. Demà es disputarà l'etapa reina, penúltima de la ronda, amb final al mític cim de l'Angliru. El resident català és quart a la general, a 1 minut i 57 segons del líder i a només 51 segons del podi. El ciclisme serà protagonista també demà a casa nostra, amb la segona edició de L´Etape.

Una setmana després de la visita de la Vuelta a Espanya amb l´etapa del coll de la Gallina, els ciclistes tornaran a envair les carreteres del país.

Aquesta vegada, però, no seran professionals sinó aficionats i el motiu serà la segona edició de L´Etape, la marxa cicloturista que repeteix el recorregut de la darrera visita del Tour de França: sortida de Barcelona i arribada a Arcalís. En total, 232 quilòmetres d´un recorregut que passarà per les localitats de Terrassa, Manresa, Solsona, la Seu d´Urgell, Andorra la Vella, Escaldes-Engordany, la Massana, Ordino i la Coma d´Arcalís.

L´Etape, organitzada conjuntament per l´empresa catalana RPM i Andorra Turisme, tindrà en aquesta segona edició 430 corredors a la línia de sortida, 50 menys que l´any passat.

S´espera que la meteorologia acompanyi i que els primers classificats arribin a Arcalís cap a dos quarts de cinc de la tarda. Els participants tindran temps, però, per completar el recorregut fins a dos quarts de nou del vespre.

També demà es decidirà la Vuelta Espanya, amb una penúltima etapa que tindrà com a final el mític cim de l´Angliru.

El resident català Joaquim ´Purito´ Rodríguez ha aconseguit avui la primera victòria en aquesta ronda i demà esgotarà les opcions de pujar a un dels calaixos del podi.

Informa: Joan López

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.