Abdeslam Luah i Laura Orgué s'enduen la multitudinària Sant Silvestre

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

874 corredors van participar ahir a la Sant Silvestre de Sant Julià de Lòria. Aquest és un nou rècord d'ençà que la cursa és de pagament amb recaptació solidària. Esportivament els vencedors, Abdeslam Loah i Laura Orgué, no van tenir rival.
Un any més els amants a l'esport del país van voler acomiadar l'any amb la tradicional Sant Silvestre. Malgrat l'intens fred l'ambient a la sortida era el de les grans ocasions. Disfresses, fotografies per a la posteritat i molts somriures. El mar de barrets de Pare Noel es va poder tornar a veure en la sortida multitudinària de la cursa llarga.

Una minoria lluitava per la victòria, entre ells l'atleta del Club Esportiu Sant Julià Abdeslam Loah, el ceretà va guanyar la setena Sant Silvestre Laurediana consecutiva amb un temps de 10 minuts i 11 segons. Van completar el podi, Francesc Cabrero i Gerard Jové.

En categoria femenina triomf per a la multiguanyadora de la Copa del Món de curses verticals Laura Orgué, amb un temps d'11 minuts i 59 segons. La jove andorrana Andrea Sinfreu va ser segona per davant de Lequin Ludivine. La resta d'allò més contents només de creuar la meta i formar part d'aquesta família. Els 874 participants no van marxar de buit, com mana la tradició hi va haver panera per a tots.

Informa: Cesc Sanjuan / Rosa Alberch
Imatges: Lluís Calvo
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.