Abonaments des de 60 euros al FC Andorra

El FC Andorra ha engegat la campanya d'abonaments per a la segona temporada a la categoria de plata del futbol espanyol. Els preus continuaran sent econòmics, ja que les altes aniran de 75 euros la més barata als 210 la més cara.

Pel que fa a les renovacions, començaran aquest dilluns i s'allargaran fins al 2 de juliol amb un preu entre 60 i 160 euros. Els que desitgin canviar de seient ho hauran de fer del 3 al 5 de juliol. 

Els tràmits es poden fer a la pàgina web del club o de manera presencial a la botiga de l'Estadi Nacional. L'objectiu és superar els 1.500 abonats de la campanya passada.

Confusió entre els socis per la campanya de fidelització

Al final de la primera volta el club va anunciar que aquells abonats que assistissin a tots els partits de casa de la segona volta tindrien un 50% de descompte la temporada vinent. Això ha generat aquest dilluns al matí confusió entre alguns socis perquè en un primer moment no s'especificava que la reducció seria sobre el preu de nova alta.

Informa: Joel Romero
Imatges: Arxiu RTVA

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.