Acord entre l'acadèmia de Lluís Bruguera i el Principadel

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquest dissabte s'ha fet la presentació de l'acord entre la prestigiosa acadèmia de Lluís Bruguera de tennis i el Principadel per col·laborar de manera conjunta d'ara en endavant. L'objectiu a llarg termini és aconseguir situar un jugador andorrà entre els 100 millors del món.
Després d'uns anys de crisi arriben símptomes de recuperació per al tennis andorrà. Un d'aquests el vam viure ahir en la presentació de l'acord entre el Principadel i la prestigiosa acadèmia de la família Bruguera.

Al Principadel s'implantarà l'estructura de treball de l'acadèmia Bruguera, un centre que estarà en constant contacte amb la feina que s'estarà fent a Andorra. La primera pedra seran les tres pistes cobertes reglamentàries que ja s'han començat a construir. Més endavant Lluís Bruguera vol arribar a tenir un jugador andorrà entre els 100 primers del món.

Hi ha molt camí per endavant però d'una manera o d'una altra l'esport del tennis torna a estar viu Andorra.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges: Sergi Linares
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.