Adéu a la temporada d'Oriol Roc

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Problemes d'efectius del FC Andorra per afrontar el tram decisiu de la temporada. Entre baixes i sancions, els tricolors disposen de només 15 jugadors aquest cap de setmana. La plantilla curta, preocupa l'entrenador, Justo Ruiz.
15 efectius, o el que és el mateix, només 4 jugadors a la banqueta, comptant-hi el porter suplent, per fer front al partit contra el Tremp d'aquest cap de setmana. Això són només 3 jugadors de camp per a un possible relleu. Justo Ruiz ja fa setmanes que diu que l'Andorra té una plantilla curta, i a més per aquest cap de setmana Mateo i Riera es perdran el partit per targetes, mentre que Oriol difícilment podrà reaparèixer per a una important lesió a l'espatlla.Justo Ruiz, entrenador FC Andorra: "Pràcticament diu adéu a la temporada. És una baixa important perquè és un jugador polivalent que tant podiem utilitzar al mig del camp com al centre a la defensa. Ens deixa en una situació encara més delicada". Ferran Pol, jugador FC Andorra: "L'Oriol és una persona que es pren els partits amb molta intensitat. Per les qualitats i les condicions fa que sigui una baixa molt important com a central o com a pivot. No tenim jugadors que poden tenir les mateixes característiques però si que podran complir les mateixes funcions d'aquí a final de temporada." Una baixa sensible per a un FC Andorra que afronta l'últim més i mig de competició a 3 punts del líder i amb un partit encara pendent. La primera de les 8 finals, aquest dissabte a Aixovall contra el Tremp.Informa: Xavi Bonet Locució: Judit Pedrós
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.