Adri Puig guanya la prova esprint i fa el doblet a l'Olympus Race Andorra

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Segona i darrera jornada a l'Olympus Race Andorra amb protagonisme per a la prova esprint, denominada a la prova canillenca com a Cronos Track.

Aquest matí de diumenge s'ha tancat la quarta edició de l'Olimpus Race Andorra amb la Cronos Track o cursa esprint. Després de les proves d'aquest dissabte on la resistència prevalia per sobre l'habilitat, aquest diumenge el protagonisme ha estat per a aquests duels cara a cara. Cursa explosiva de només 100 metres amb una pila d'obstacles per superar. A la gran final femenina la victòria ha estat per a Andrea Azkune després d'aprofitar l'errada d'Isa de la Hoz que no arriba a tocar la campana quan encarava els darrers metres. Aquí s'ha d'anar ràpid però també tenir el control de la situació. El que no ha fallat i ha estat molt per sobre de la resta ha estat Adri Puig. A la gran final ha completat el recorregut amb un temps de 29 segons i 586 centèsimes.

Al final Andrea Azkune i Adri Puig són els que més s'han acostat a l'olimp dels déus. En aquesta quarta edició l'Olypus Race Andorra ha paït bé el canvi d'ubicació fent el ple amb 620 inscrits.

Informa i imatges: Cesc Sanjuan

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.