Adrià Urcelay estrenarà la participació andorrana al Mundial de BTT

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La jornada dels campionats del món de BTT i trial ha ofert un tastet de l'ambient i l'espectacle que es viurà el cap de setmana amb les proves absolutes. Aquesta tarda, sota una intensa pluja per estones, Itàlia i Dinamarca s'han endut les medalles d'or en les categories júnior de cross country. Pel que fa a la delegació andorrana, Adrià Urcelay serà el primer a competir demà, també en cross country sub-23.

Alguns moments dels que s'han viscut aquesta tarda demostren que aquesta competició és important. La italiana Berta Martina acabava de proclamar-se campiona del món júnior i a l'arribada l'esperaven una petita munió de fotògrafs, a banda d'aficionats, família i amics. Martina ha aconseguit per primer cop el mallot de campiona del món i sempre podrà explicar que es va imposar en la categoria júnior d'una modialitat olímpica a Andorra. L'anglesa Evie Richards l'ha acompanyada en el podi amb la suïssa Nicole Koller.

Les noies han tingut la sort de poder competir pràcticament sense pluja, una situació radicalment diferent a la dels nois, que sortien una hora més tard. Pluja i per tant molt fang, però també força públic. Alguns no han vingut a Andorra a passar desapercebuts.

Al final el danès Simon Andreassen ha aconseguit el mallot de campió del món imposant-se amb més d'un minut de diferència a l'alemany Maximilian Brandl i el colombià Egan Bernal.

Pel que fa a la participació andorrana, demà comença a competir Adrià Ucelay en cross country de menys de 23 anys. Avui han entrenat Guy Diaz en cross country i en descens Guillem Casal i Blanca Aracil. Precisament Aracil prendrà part demà al matí en les mànegues classificatòries que determinaran la posició en la qual sortirà en el descens júnior de diumenge.

Informa/imatge: Víctor Reolid   Foto: Vallnord (Maximilian Brandl, plata en cross country júnior)

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.