Aigua de Coco organitza un torneig de futbol solidari

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El concert de la Malagasy Gospel de Madagascar, que els últims anys organitzava cada desembre l´ONG Aigua de Coco a l´Auditori Nacional, s´ha canviat per un torneig de futbol solidari. Les protagonistes seran joves estudiants d´una de les escoles apadrinades per l´ONG en aquesta illa africana.

Són 11 noies d´entre 15 i 20 anys i formen l´equip Tafita, que en llengua malgaixa vol dir "èxit". Estan fent una gira que va començar a França i que després d´Andorra les portarà a Espanya. Una aventura que fa possible l´ONG Aigua de Coco i que aquest any substituirà el concert de la Malagasy Gospel a l´Auditori Nacional.

El plat fort arribarà dissabte a les onze del matí amb un torneig de futbol sala al Centre esportiu dels Serradells, que comptarà amb la participació dels equips d´Special Olympics i de l´ENFAF de futbol femení. També hi haurà un sorteig amb material cedit per diferents entitats.

Les activitats del dia s´han tancat avui amb una visita a l´entrenament del MoraBanc. Les jugadores del Tafita han rebut diferents obsequis i s´han acomiadat amb la tradicional foto de família.


Informa: Joan López   Imatge: Eva Viaplana

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.