"Aïllar-nos del soroll i enfocar-nos en el que podem controlar"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Futbol Club Andorra travessa un moment delicat i per segona setmana consecutiva dormirà en descens. Des de la plantilla hi ha el convenciment que es pot capgirar la situació. Per la seva banda, Eder Sarabia creu que la millora passa pels jugadors que hi ha i no per possibles reforços.

Tres derrotes consecutives i moltes coses a millorar. El FC Andorra continua sense trobar la tecla per sortir del descens. Així que ara toca: "intentar aïllar-nos del soroll i enfocar-nos en el que poden controlar. Evidentment amb un punt més de responsabilitat individual", explicava Sarabia després del partit per oblidar a Saragossa.

S'espera algun reforç més, però l'entrenador té clar per on passa la solució: "El treball està a dins." I la plantilla es veu capacitada per capgirar la situació. 

Encara falta molta lliga i l'Andorra és 20è, amb 23 punts. El tall del descens el marca l'Alcorcón, que té només un punt més que els tricolors. El pròxim partit arribarà diumenge al Nacional contra l'Elx.

Informa: Joel Romero
Imatges: Joel Romero

 

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.