Albert Barilaro, la gran esperança andorrana al Mundial Màster previ al de BTT

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Andorra acollirà de l'1 al 6 de setembre el Mundial de BTT i Trial, un esdeveniment històric que es podrà seguir en directe per Andorra Televisió. Abans, a partir d'aquest dissabte, es disputarà el Mundial Màster, una prova de gran magnitud que comptarà amb 700 participants de tot el món. Entre ells la gran esperança andorrana serà el rider de descens Albert Barilaro.

Albert Barilaro ultima els darrers entrenaments abans de la gran cita. El ciclista andorrà ha estat la referència del país els darrers anys en descens, la disciplina més espectacular del BTT. Ara, en màster, el nivell continua sent molt elevat, l'ambició també: "Crec que he d'estar entre els 10 primers", assegura Barilaro, que intentarà donar "el màxim".

Barilaro no podrà fer valer el factor pista. El traçat de descens ha estat tancat tot l'estiu i, ningú coneix les modificacions que s'hi han fet. Amb tot, el ciclista andorrà coneix la pista d'altres temporades. Per a ell, un dels millors traçats de la Copa del Món. Segons explica "és la pista més dura de tota la Copa del Món". "Comença suau a dalt però cada vegada fa més pendent i és més exigent, per això has d'anar guardant forces per a la part final".

La prova màster es disputarà de dissabte fins dijous de la setmana vinent, en la darrera jornada es disputaran les finals de descens.

Informa: Cesc Sanjuan

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.