Albicy i Sanè, un tàndem francès al MoraBanc farcit d'inspiració

La victoria de diumenge contra el Reial Madrid ha posat en boca de tothom la parella francesa del MoraBanc Andorra. Andrew Albicy i Landing Sanè, bons amics des de fa molts anys, estan sent protagonistes de la bona ratxa de l'equip.

Albicy assisteix. Sanè clava el triple. El base i el pivot van ser un malson per al líder, el Reial Madrid. Sis de deu en triples per a Sanè. 24 punts i 30 de valoració. Sanè explica que el joc del MoraBanc li beneficia perquè li dóna opcions de tirs oberts, creu que així és "normal" que tiri tant.

El base del Morabanc va ser determinant en les accions finals. Una passada de fantasia amb cistella de Diagne va fer aixecar el públic dels seients. I no només jugades boniques, també decisives.

Es coneixen des de ben joves. Albicy començava amb els professionals i Sanè encara estava en categories inferiors. Ara comparteixen, fins i tot, vacances.

Sanè va arribar com a temporer fa poc. Té contracte fins a principi de març. Amb aquestes actuacions la seva continuïtat sembla garantida. Diu que hi vol seguir però que "ja veurem" com es dóna tot plegat. Albicy espera que continuï, perquè assegura que aporta molt a l'equip. Albicy assisteix; Sanè clava el triple. Connexió francesa per al MoraBanc Andorra.

Informa: David Domingo
Imatges: Carla Sales/Lliga Endesa

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.