Àlex Rins fixa la seva residència a Andorra i Maverick Viñales podria seguir les seves passes

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La família motorística d'elit mundial continua creixent al país i sembla no tenir aturador. El proper pilot que s'ha deixat seduir per Andorra ha estat Àlex Rins. El pilot de MotoGP bon amic dels germans Espargaró ha establert la residència al país on diu, troba les millors condicions per entrenar. El jove Maverick Viñales podria seguir les seves passes.

La nòmina de pilots d'elit mundial que decideixen residir al país no deixa de créixer. Les bones condicions per entrenar i el bon ambient entre ells son clau. El darrer a establir la residència al país ha estat el pilot de Moto GP Àlex Rins. El pilot barceloní no ha baixat del podi en les quatre darreres temporades amb dos subcampionats, un en Moto 3 i un altre en Moto 2. Uns resultats que li han valgut fer el salt a Moto GP aquesta propera temporada amb l'equip Suzuki. Ara vol continuar creixent a Andorra. "Estar en altura és molt bo per entrenar i a més a més, m'encanta l'esquí de muntanya així és que és rodó", assegura.

Maverick Viñales una de les joves perles del motociclisme mundial també es deixa veure sovint per Andorra. Aquest any ocuparà el lloc de Jorge Lorenzo a l'equip Yamaha. El pilot està meditant establir la residència a Andorra. "M'agrada perquè podem fer molt esport i és una cosa que ens fucionaria molt bé. He passat uns dies, m'hi trobo molt còmode així és que estem plantejant la idea", reconeix.


Informa: Cesc Sanjuan
Imatges: Anna Romagosa

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.