Àlex de Santiago acabarà presidint la Federació de Tennis provisionalment encapçalada per Patrick Garcia

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Patrick Garcia serà el nou president de la Federació de Tennis de forma provisional. L'organisme iniciarà un canvi d'estatuts perquè Àlex de Santiago encapçali la junta federativa d'un esport en ebullició. En poc temps han de néixer dos clubs nous.

L'arribada de Miguel Lao, impulsor del Principàdel, un dels dos nous projectes, va generar enrenou anit a l'assemblea electoral. Es va aixecar alguna veu contrària a la seva presència, però finalment els representants dels dos clubs que votaven a l'assemblea, el Grup d'Amics d'Escaldes i el Tennis Santa Coloma van decidir que hi podia assistir.

Es va produir el relleu i Carles Cervós deixa la presidència en mans de Patrick Garcia. La candidatura, impulsada pel Grup d'Amics d'Escaldes, ha volgut ser transversal i Garcia, que treballa en una futura nova entitat amb instal·lacions a la Borda Mateu, passarà a ser vocal quan hi hagi el canvi d'estatuts.

"Alguns han volgut venir, d'altres no han volgut venir. Alguns ens han posat traves, com sempre, però al final ens n'hem sortit i hem fet una candidatura amb gent molt vinculada al tennis", ha explicat Patrick Garcia, el president provisional, qui també ha insistit que De Santiago és qui ha d'encapçalar el projecte a curt termini. Però De Santiago, que per reglament no podia encapçalar la directiva, exerceix de vicepresident de moment. Veu en positiu el naixement dels dos clubs. "Hem d'estar preparats, no podem estar esperant que vinguin ells", diu al respecte. A més, insisteix que vol ser un president de consens, sense excloure ningú.

Entre els plans de la nova junta hi ha convenis de col·laboració amb els països veïns. Pel que fa a la Copa Davis, de moment no s'hi renuncia per a l'any vinent.

Informa: David Domingo
Imatges: Joan López

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.