Alfred Calero inhabilitat més d'un any com a entrenador de boxa

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El 'cas Fabio Rodrigues' s'ha resolt amb la inhabilitació per més d'un any d'Alfred Calero i el seu cessament com a seleccionador. El boxejador s'entrenava amb un espàrring abans de completar el període de descans després de patir un cop al cap en el darrer combat.

Després de l'incident de la setmana passada amb Fabio Rodrigues, que va acabar amb el boxejador a l'UCI d'un hospital de Barcelona, Alfred Calero ha estat suspès més d'un any com a entrenador de boxa. A més, la federació va apartar-lo com a seleccionador en una decisió ratificada aquest dimarts.

Rodrigues va patir un cop al cap durant el Torneig de l'Amistat d'ara fa prop de mes i, segons els protocols, havia de descansar durant un mes. Tot i això, dijous passat va presentar-se al gimnàs de Calero per entrenar amb un espàrring quan encara faltaven uns deu dies per poder entrenar amb contacte. Malgrat que la màxima responsabilitat és de Rodrigues, la federació considera que l'exseleccionador havia d'estar al cas.

El boxejador, que evoluciona favorablement de la lesió, havia de debutar el 4 de novembre en una vetllada a Andorra la Vella. Finalment, el substitut serà Lorenzo Cucchiara, també amb llicència andorrana, que competirà en un pes de 61 quilos contra un rival de Barcelona.

Informa: Joel Romero
Imatges: Arxiu RTVA

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.