Andorra acollirà el primer Campionat del Món FIS de Freeride el 2026

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Andorra acollirà els primers Campionats del Món de Freeride de la FIS el febrer del 2026. Aquesta cita històrica ha de servir per compensar l'absència de la prova andorrana en el calendari d'enguany del Freeride World Tour.

Avui dijous el circuit mundial d'esquí i surf de neu fora pista ha presentat el calendari d'aquesta temporada on després de deu anys no hi ha etapa andorrana. El circuit començarà el 18 de gener a Baqueira Beret i es tancarà a final de març a Verbier.

L'absència d'Andorra coincideix amb el retorn d'un esquiador del país, Joan Aracil, al circuit mundial. Per contra, Andorra tindrà una compensació sucosa, acollir el primer Campionat del Món de la disciplina en aquest cas sota el paraigua de la FIS.

El sistema de classificació per aquest primer Mundial FIS de freeride s'anunciarà aquest desembre després de la validació final per part del consell de la FIS el proper 23 d'octubre.

Informa: Cesc Sanjuan

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.