Andorra afronta un partit històric contra el rival més exigent

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La selecció de futbol té cita amb la història. Els de Koldo Álvarez s´enfronten a partir de tres quarts de nou del vespre a la campiona d´Europa, la selecció de Portugal de Cristiano Ronaldo. L´Estadi Nacional s´omplirà de gom a gom per primera vegada, amb 3.300 espectadors.

La selecció feia ahir el darrer entrenament abans d´un partit històric. El món del futbol estarà avui més pendent que mai d´Andorra i la tricolor vol reivindicar amb il·lusió, orgull i treball el paper dels modestos.

L´onze de Koldo Álvarez intentarà repetir les bones actuacions d´aquest Premundial, en què Andorra ha estat capaç de guanyar Hongria, la 33a selecció del rànquing FIFA, ha empatat contra les Illes Fèroe i ha caigut per la mínima contra Letònia i Suïssa. Però tothom és conscient que tocarà patir més que mai contra la selecció de Portugal de Cristiano Ronaldo.

Serà un partit tan exigent com inoblidable per a un grup en què els joves han guanyat cada vegada més protagonisme i en què el referent, Ildefons Lima, sumarà el seu partit 110 amb la selecció.

L´estadi registrarà un ple històric amb 3.300 espectadors i majoria portuguesa a la grada. Serà el penúltim partit d´aquest Premundial per a la selecció, que tancarà la fase dimarts a Letònia. La cita, a partir de tres quarts de nou de la nit, en directe per Ràdio Nacional d´Andorra i andorradifusio.ad.

Informa: Joan López
Imatge: Anna Romagosa

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.