Andorra comença el Mundial d'Skyrunning amb bons resultats a la vertical

Espectacular inici de la delegació andorrana al Campionat del Món de curses de muntanya que ha arrencat aquest divendres a Sòria amb la cursa vertical.

Ariadna Fenés ha quedat quarta amb un temps de 51 minuts i 15 segons. En categoria masculina Arnau Soldevila ha estat cinquè amb 43 minuts i 15 segons. Calia superar 1.000 metres de desnivell positiu en 4,8 quilòmetres. Magalí Salomón, 17a, i Irineu Esteve, 18è, han completat una gran actuació.

Pel que fa als vencedors Naiara Irigoyen s'ha emportat la victòria amb 50 minuts i 8 segons. Paola Stampanoni de Suïssa i Benedetta Broggi d'Itàlia han completat el podi. En categoria masculina el triomf també s'ha quedat a casa amb la victòria d'Alain Santamaria amb un temps de 40 minuts i 56 segons.

L'han acompanyat al podi el Nord Americà Joseph Demoor i l'italià Alex Oberbacher. Aquest dissabte es disputa l'ultra de 70 quilòmetres i 4350 metres de desnivell positiu amb Sabrina Solana, Samu Ponce i Lluís Sanvicente.

Informa: Cesc Sanjuan 
Imatge: Cedida FAM

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.