L'Andorra encadena el cinquè partit puntuant a Lugo (0-0)

El Futbol Club Andorra ha encadenat la cinquena jornada consecutiva puntuant a la Primera Federació, després d'empatar sense gols aquesta tarda de diumenge al camp del Lugo. En un partit amb poques ocasions, Manu Nieto ha tingut la més clara dels tricolors a la segona part.

L'Andorra ha patit a la primera meitat per sortir del seu camp amb la pilota controlada davant la pressió dels jugadors del Lugo, que buscaven la victòria per sortir dels llocs de descens i han posat una marxa més que els tricolors.

Álvaro Martín ha tingut la primera ocasió per als de Ferran Costa al minut 26, però Marcos Lavín ha pogut aturar la seva rematada. La rèplica del Lugo ha arribat al minut 37, en una centrada de Jorge González que Lizancos no ha pogut aprofitar, sol davant d'Oier.

L'Andorra ha sortit amb una altra cara després del descans i ha arribat amb més claredat a l'àrea del Lugo, però sense encert. L'ocasió més clara del partit l'ha tinguda Manu Nieto, en una bona passada d'Álvaro Peña, però el xut del cordovès s'ha trobat amb una gran resposta de Marcos Lavín sota els pals. 

El Lugo ha continuat arribant amb perill a l'àrea tricolor i Lesme ha enviat la pilota al fons de la xarxa al minut 84, en una acció anul·lada per fora de joc. Amb l'empat a zero final, l'Andorra suma la cinquena jornada consecutiva invicte i es manté en llocs de play-off d'ascens amb la cinquena plaça del grup 1 de la Primera Federació.

El pròxim partit arribarà diumenge al Nacional contra el tercer classificat, el Reial Unió.

Informa: Joan López  

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.