L'Andorra es deixa la imbatibilitat a Zamora

El FC Andorra ha caigut per 2 gols a 0 aquesta tarda de dissabte al camp del Zamora. Amb aquesta derrota els de Ferran Costa trenquen la ratxa de sis partits sense perdre. Avui els tricolors no han competit al mateix nivell en terres castellanes.

El duel ha començat amb una clara ocasió de Luismi Redondo en el primer minut de joc. Una acció que podria haver canviat el guió del partit.

Hem entrat en una fase on els dos equips prenien moltes precaucions, una situació que s'ha trencat amb els dos minuts fatídics del FC Andorra en el duel. En el 26 gran passada de Rufo Lucero i rematada de Kike Márquez al fons de la xarxa. Dos minuts després, aquesta vegada Lucero ha exercit de golejador amb una bona rematada amb el cap. La resta de minuts l'equip local s'ha dedicat a administrar l'avantatge.

Abans del descans Sergio Molina ha fregat un gol que hauria esperonat els tricolors. L'Andorra ha tingut algunes opcions especialment a la segona meitat amb els canvis de Ferran Costa.

Josep Cerdà ha estat molt incisiu per banda esquerra, ni ell, ni Álvaro Martín, ni Clemente, que ha reaparegut al segon temps, han tingut prou encert per batre la porteria d'un Fermín Sobrón que avui ha estat una assegurança sota els pals.

En els darrers minuts el Zamora ha perdonat el 3 a 0 i l'àrbitre no ha vist un possible penal sobre Álvaro Peña.

Avui l'Andorra no ha sabut competir a Zamora i s'ha deixat molts deures pendents el proper dissabte a casa contra el líder.