Confirmat l'Espanya-Andorra el 5 de juny a Badajoz

La Federació espanyola de futbol ha confirmat la data i el lloc de l'anunciat amistós entre Espanya i Andorra. Serà el pròxim 5 de juny a Badajoz, al Nuevo Vivero.

El duel entre Andorra i Espanya forma part de la preparació de l'equip espanyol per a l'Eurocopa, que començarà deu dies més tard. L'estadi Nuevo Vivero de la capital extremenya acull per quart cop a la seva història un partit de la selecció absoluta espanyola i, per primer cop, un partit d'Andorra.

Es tracta d'un test de la màxima exigència per al combinat de Koldo Álvarez de Eulate, que s'enfrontarà a una de les favorites del torneig, que ha guanyat en tres ocasions. I és que l'Eurocopa d'Alemanya arrenca la setmana següent per a La Roja, que s'enfronta en el partit inaugural a Croàcia.  

L'únic precedent entre totes dues seleccions data del 5 de juny de 2004, tot just vint anys abans. Aquell partit, disputat a Getafe, va acabar amb victòria d'Espanya per quatre gols a zero. La RFEF ha escollit aquest escenari per commemorar els cent anys d'existència de la Federació Extremenya de futbol. 

Informa: Redacció

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.