L'Andorra Epic de BTT,  amb 440 participants 

Sobre el Multisport Festival, aquest dimarts al matí s'ha presentat l'Andorra Epic, la darrera prova del conjunt d'esdeveniments dedicada a la BTT. Formarà part del circuit mundial Epic Legends i tindrà uns 220 equips de dues persones.

Es dividirà en quatre etapes i la primera arribarà demà amb 42 quilòmetres. Els més de 400 ciclistes hauran de completar 220 quilòmetres amb més de 7.760 metres de desnivell positiu. La prova permetrà guanyar punts per classificar-se per a la Cape Epic de Sud-Àfrica.

Josep Maria Garrallà, conseller de Turisme, Comerç i Dinamització de la Massana, ha explicat que "són aficionats, gent que no es guarda la vida així, i el que volen és tenir una prova d'alt rendiment però també volen conèixer el país perquè ve gent de 40 destinacions diferents".

Felix Eichenberger, director circuit mundial Epic, ha dit que estan molt contents i que ja tenen ganes de començar. "Després de dos anys d'Andorra Mountain Bike Classic ara és Andorra Epic Pyrénées. Hem tingut alguns problemes amb el temps aquests dies, però estem preparats", ha afegit Eichenberger.

Informa: Joel Romero
Imatges: Kevin Ribeiro

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.