Andorra s'estrena com a seu del Freestyle World Tour de motociclisme

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Poliesportiu acollirà dues cites d'alta volada. La primera serà el Freestyle World Tour al juny, que aterra a Andorra per primer cop, i la segona una nova edició de l'X-Trial a l'octubre.

L'espectacle del Freestyle motociclista aterra al país per primera vegada. Serà amb la penúltima cita del World Tour el 22 de juny al Poliesportiu, on una desena de riders posaran a prova les lleis de la física. Els especialistes del motor saltaran a altures de 15 metres i distàncies de més de 30 per mostrar tot el seu talent i habilitat. El circuit mundial s'engegarà a Porto al gener i tindrà sis cites més, entre les quals hi haurà Andorra, la penúltima. Les entrades ja poden adquirir-se per un preu de 18,5 euros.

També en motor, una cita que tampoc fallarà l'any vinent és l'X-Trial. L'organització ha presentat el calendari provisional i Andorra serà la cinquena prova el 5 d'octubre al Poliesportiu. La competició començarà a rodar al febrer a Barcelona i es tancarà a Espanya al novembre en un lloc encara per decidir. França tindrà tres proves i Suïssa també n'acollirà una. Els millors riders del món, amb Toni Bou encapçalant la fila, tornaran a posar-se a prova al país.

Informa: Joel Romero

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.