Andorra, a la fase de classificació de l'Eurocopa 2025

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La selecció femenina de futbol disputarà la fase de classificació per a l'Eurocopa 2025. El torneig començarà a la primavera i funcionarà amb un format similar a la lliga de les Nacions.

Andorra serà present a la fase de classificació de l'Eurocopa 2025 femenina. La UEFA ha establert algunes modificacions per canviar la competició i les seleccions es dividiran en tres grups, A, B i C, en funció del coeficient.

Les tricolors estaran en el darrer, format per 19 seleccions, que es dividiran en cinc grups de quatre i un de tres. El funcionament serà similar a la lliga de les Nacions.

En cas de guanyar el grup, haurien de disputar dues eliminatòries més contra equips dels grups superiors per buscar una plaça a l'Eurocopa. A més, hi haurà ascensos i descensos. Tot plegat suposarà un salt competitiu important per a Andorra, ja que les jugadores tindran més càrrega de partits i acumularan més experiència internacional.

La competició començarà a la primavera amb partits d'anada i tornada fins a la tardor. 

Informa: Joel Romero

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.