Andorra juga avui contra Israel amb el partit de Gal·les com a referent

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La selecció de futbol disputa el tercer partit de la fase de classificació per a l´Eurocopa de França del 2016, a partir de tres quarts de nou de la nit a l´Estadi Nacional, contra Israel, en directe per Ràdio Nacional.

El combinat de Koldo Álvarez s´entrenava ahir sota la pluja a l´escenari del partit. Marc Pujol i Joan Carles Toscano són les dues novetats a la convocatòria, mentre que Sergi Moreno i Adri Rodrigues han caigut de la llista. Els andorrans han girat full després de la derrota per 6 a 0 de divendres passat a Bèlgica i avui intentaran repetir la bona actuació del debut davant de Gal·les. Per això farà falta una selecció molt diferent de la que es va veure a Brussel·les.  El seleccionador Koldo Álvarez es fixa com a objectiu mantenir la intensitat durant tot el partit.

Israel arriba a la cita després de debutar amb victòria per 1 gol a 2 divendres passat a Xipre. Els hebreus, però, no volen sentir a parlar de l´etiqueta de favorits. “La meva filosofia del futbol és que els favorits no existeixen”, assegura el seleccionador Eli Gutman. Creu en el “joc d'equip, el treball dur, la seriositat i la professionalitat”.  “Al nostre grup Bèlgica és el lleó, té un dels millors equips del món i, amb tots els respectes, no es pot comparar Bèlgica amb Israel”.

El partit entre Andorra i Israel començarà a tres quarts de nou de la nit i es podrà seguir en directe per Ràdio Nacional i andorradifusió.ad.

Informa: Joan López    Imatge: Josep M.Garcia

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.