Andorra no renuncia a donar la sorpresa davant el Reial Madrid

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El MoraBanc Andorra visita demà la pista del líder de la Lliga Endesa, el Reial Madrid. Serà l´últim partit dels de Pablo Laso abans de la Final Four, que es disputarà, precisament, al mateix pavelló, el Palacio de los Deportes, el cap de setmana següent. Els andorrans no renuncien a causar sorpresa.
Primer dels 3 partits del MoraBanc Andorra per tancar la temporada. Ha estat un curs en què l´equip ha fet els deures 3 jornades abans del final. Per això, el premi és viatjar a la pista del líder, el Reial Madrid, sense pressió. Això sí, el MoraBanc sap que serà el darrer partit dels de Pablo Laso abans de la Final Four. Per tant, un entrenament de luxe per al Madrid. I és que el MoraBanc sap que els blancs tenen el cap ja a la Final Four.Sortirem de dubtes demà, a partir d´un quart d´una del migdia, en directe per Ràdio Nacional d´Andorra.Informa: Xavi Bonet Imatge: Víctor Reolid Locució: Judit Pedrós
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.