Andorra perd contra Armènia i es jugarà contra Kosovo l'ascens al grup 3 de la Copa Davis

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'equip de Copa Davis jugarà aquest dissabte el play-off per pujar al grup 3 europeu contra Kosovo després de perdre davant Armènia per 2 a 1.

Damià Gelabert ha començat amb derrota davant Harutyun Safyan, número 2 armeni, per 2 a 6 i 1 a 6. Èric Cervós ha signat l'empat a l'eliminatòria després de derrotar Michael Avetisyan per 2 a 6, 7 a 6, 7 a 3 en el tie break, i 4 a 0 i abandonament del rival per problemes físics. En el duel que decidia el vencedor, Andorra ha cedit en els dobles, amb els debutants Pablo Carrascosa i Daniel Carrillo per un doble 2 a 6.  

Els dos jugadors fan un balanç positiu del seu debut tot i la derrota. "Hem fet un resultat bastant bo tenint en compte contra qui jugàvem". Una victòria contra Kosovo, primer classificat de l'altre grup, facilitaria l'ascens dels andorrans al grup 3 de la Davis

Informa: Sergi Cano
Imatge cedida: Federacio Andorrana Tennis

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.