Andorra serà seu de la Copa del Món de BTT els propers tres anys

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Andorra es consolida al calendari de Copes del Món UCI de BTT. Avui la Federació Internacional ha confirmat la celebració de tres Copes del Món els propers tres anys. Després de l'èxit de la Copa del Món del 2013 i l'arribada del mundial aquest estiu, Andorra ha rebut el premi a la feina ben feta consolidant-se com una de les seus estrella de les competicions més importants de BTT a escala mundial.

Avui Vallnord feia un test de cara als mundials amb la celebració d'una prova de la Copa Catalana de Descens. Una competició que ha quedat en segon terme després de l'anunci per part de la UCI atorgant a Andorra tres proves de la Copa del Món els tres propers anys: 2016, 2017 i 2019. L'elecció és fruit del treball de molts anys per consolidar el Bike Park de Vallnord com a destinació mundial de primer ordre dintre el món de la bicicleta de muntanya. Fins al 2019 tindrem assegurada la presència dels millors especialistes del món a les nostres muntanyes. Un fet que també ajudarà a la progressió dels nostres joves esportistes.

Informa: Cesc Sanjuan Imatge: Meri Bellosta

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.