Un Andorra sense sort i fidel al seu estil

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Gust agredolç per al FC Andorra. Els de Ferran Costa van tenir el líder contra les cordes, però van acabar perdonant en la darrera acció del partit. L'aportació de la banqueta va ser un dels punts positius del partit.

Els jugadors de l'Andorra van sortir al camp amb una samarreta de suport al seu company Alberto Solís, lesionat de gravetat al genoll i tots dos equips van lluir un braçal rosa amb motiu del dia internacional del càncer de mama. Gerard Piqué no es va voler perdre el duel contra el líder on Ratti va tornar a la porteria i Costa apostava per Morán al mig del camp.

Qui va tenir un altre dia de batalla va ser Manu Nieto, que en algun moment se'l va veure fins i tot amb problemes físics. Continua sense marcar, però Ferran Costa valora tot el que aporta a l'equip i no es mostra preocupat. "Al final l'únic que li està faltant és fer gol. Ha de seguir amb aquest esforç per l'equip, el gol arribarà de manera natural i no s'ha de forçar situacions."

L'Andorra té un bon fons d'armari com va quedar demostrat amb l'entrada d'Almpanis, Alvaro Martín, Lautaro i Berto. Aquest últim, venia tocat de la selecció, però quan entra va a totes. I el tècnic català assegura que ha jugat tocat. "S'ha hagut d'infiltrar per als tres partits, no ha pogut entrenar en tota la setmana però volíem aquest punt d'energia d'ell. Sempre parlem de com són d'importants els que comencen el partit però també els que l'acaben, amb aquest sentiment col·lectiu."

"La Cultu" va tenir infinitat d'accions a pilota aturada al llarg del partit. Situacions que l'Andorra va resoldre amb matrícula fins a la darrera acció del partit. El nerviosisme del moment va passar factura i es va escapar una victòria que els tricolors s'havien treballat a pols. La setmana vinent, de nou al Nacional, duel per la segona plaça contra el Sanse.

Informa: Cesc Sanjuan

Imatges: David Moreno

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.