Andorra sub-21 debuta al Nacional amb l'equip líder i invicte

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La bona dinàmica de la selecció absoluta té el relleu assegurat a la sub-21. Els d'Eloy Casals arriben invictes al duel contra Bielorússia després d'obrir el Preeuropeu amb dos empats fora de casa.

El darrer, divendres passat contra les illes Fèroe, on els tricolors van fregar la victòria. En el minut 74 dominaven 1 a 2. Andorra és líder de grup, circumstància anecdòtica atès que els dos equips més potents, Portugal i Croàcia, encara no han debutat. El primer empat va ser contra el rival de demà al Nacional, Bielorússia. 

Andorra no es pot refiar, després de l'ensopegada, Bielorússia va empatar a Grècia i va golejar la selecció russa en un duel amistós. Eloy Casals compta amb un equip molt jove amb 13 sub-19. Demà podria tenir un reforç de luxe, la participació de Berto Rosas no està descartada en funció de com arribi del partit d'avui amb l'absoluta. 

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Pau Bonastre

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.