Andorra tindrà 8 representants al Campionat del Món de BTT de Pal-Arinsal

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Andorra tindrà 8 representants al Campionat del Món de BTT de Pal-Arinsal, del 26 d'agost a l'1 de setembre, la xifra més alta en una gran cita internacional. El Mundial tindrà un pressupost de 3 milions 800.000 euros, un 65% dels quals es cobrirà amb subvencions i patrocinis. Hi participaran 700 riders de 40 països.

El director general del Campionat del Món de BTT Pal Arinsal, Josep Marticella, ha valorat que l'equip està molt animat i ho enfronta amb molta humilitat i simplicitat. A més, espera que en aquests 70 dies totes les peces acabin encaixant per aconseguir fer uns mundials "que puguem compartir amb la nostra gent i amb totes les persones que es mouran durant tots aquells dies". En aquest sentit, Marticella assegura que un dels objectius que s'han marcat és deixar el territori en les mateixes condicions que abans de l'esdeveniment.

Per la seva banda, el president de la Federació de Ciclisme, Gerard Riart, assenyala que s'està treballant per tenir cada vegada més ciclistes del país que participin en l'esdeveniment més important de la modalitat perquè en un futur pròxim "algun ciclista del país pugui estar a dalt de tot i continuarem treballant per poder arribar fins aquí", desitja Riart



"La nostra voluntat és poder tenir un final d'etapa, una jornada de descans i, si pot ser, una part de la sortida o bé una etapa íntegra. Ja se'ns havia comunicat que Barcelona seria l'etapa de sortida del 2026 com bé s'ha anunciat aquests dimarts. Tot i així, veurem de quina manera podria encaixar, però si no ho fes, la nostra voluntat seria de posposar l'arribada del tour per poder tenir aquestes premisses que ens hem marcat".

Jordi Torres, ministre de Turisme i Comerç

Informa: Joan López

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.