Andorra tindrà representació en canoa caiac i taekwondo als Jocs Europeus de Cracòvia

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Andorra estarà representada als Jocs Europeus de Cracòvia en canoa caiac, amb Mònica Doria i Laura Pellicer, i taekwondo, amb Naiara Liñán. A aquesta delegació s'hi sumen 24 atletes que en el marc de la cita polonesa competiran en la Copa d'Europa de nacions de tercera divisió.  

Després dels Jocs de Malta, el calendari internacional segueix amb la disputa dels Jocs Europeus, que tindran lloc del 21 de juny al 2 de juliol a Cracòvia i Malopolska, Polònia. El COA hi enviarà representació en canoa-caiac, amb Mònica Doria i Laura Pellicer, i en taekwondo, amb Naiara Liñán, que tindrà com a tècnic Òscar Gangoso. La lluitadora competirà el dia 23 contra la representant alemanya en la categoria de menys de 49 quilos.

En el marc dels Jocs Europeus hi ha programada també la Copa d'Europa de nacions d'atletisme, en la qual Andorra competeix en la tercera divisió. La federació ha seleccionat 24 atletes, en una llista paritària en què destaquen els medallistes a Malta, Pol Moya, Nahuel Carabaña i Duna Viñals, que participaran en les seves millors proves. Andorra estarà representada en totes les modalitats i compta a la selecció amb 9 atletes sub-20. Fa dos anys, a Xipre, l'equip va ocupar la desena posició. A Cracòvia s'enfrontarà a la pista amb 14 seleccions, algunes de nivell com Irlanda, Àustria i Israel.

Informa: Sergi Cano       
Imatges: A.Romagosa-C. Sanjuan-Arxiu

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.