Andorra vol trencar la ratxa davant San Marino

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La selecció de futbol busca tornar al camí de la victòria aquesta tarda contra San Marino. Els tricolors volen treure's l'espina dels mals resultats en la lliga de les Nacions i trencar una ratxa de dos anys sense guanyar.

El 22 de setembre del 2022 va arribar la darrera victòria de la selecció de futbol contra Liechtenstein. Més de dos anys i 20 partits després, els de Koldo Álvarez de Eulate afronten una oportunitat d'or per trencar la ratxa davant San Marino.

Malgrat que Andorra és favorita, s'espera un partit obert. Els sanmarinesos venen de sumar la seva primera victòria en partit oficial a la Lliga de les Nacions contra Liechtenstein i això fa que moralment hi arribin amb un punt per sobre que els tricolors.

Els de Koldo seran valents i buscaran ser protagonistes amb pilota. Les derrotes contra Malta i Moldàvia serviran d'esperó per a un combinat que vol donar continuïtat a les bones sensacions amb un bon resultat. El partit començarà a les sis de la tarda al Nacional i l'entrada serà gratuïta.

Informa: Joel Romero

Imatges: Javier Martín

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.