Andrew Goudelock deixa el MoraBanc Andorra per la porta gran

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El d'aquest dissabte va ser el darrer partit d'Andrew Goudelock amb el MoraBanc Andorra. L'escorta marxa per la porta gran després de ser decisiu en les dues últimes victòries. L'entrada a l'equip de Jean Montero propicia la marxa del jugador nord-americà. El MoraBanc va a més, però Lezkano vol anar partit a partit.

Goudelock va tornar a ser decisiu en els minuts calents, el mateix que contra l'Obradoiro. Un jugador a qui no li ha tremolat el pols en els moments decisius. La seva condició d'eventual podria haver afavorit aquesta circumstància. Sigui com sigui, el jugador ja va acomiadar-se a les xarxes i  hores més tard el club ha confirmat la seva marxa amb un missatge d'agraïment i orgull per haver pogut comptar amb un jugador del seu nivell. Jean Montero ocuparà la seva plaça.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida por goudelock0 (@goudelock0)

A banda de Goudelock, també van destacar altres jugadors. El MoraBanc arrancava el campionat amb dos cincs amb poca o nul·la experiència a l'ACB. Dos Anjos i Maric van ser els jugadors més ben valorats de l'equip. Malgrat aquests apunts individuals, l'Andorra va destacar com a bloc. 

En el partit el MoraBanc es va mostrar molt sòlid mentalment. L'equip ha guanyat en confiança i equilibra el seu balanç amb tres victòries i tres derrotes. Lezkano vol aturar un excés d'optimisme i no vol fer volar coloms abans d'hora. "Podem jugar bé i guanyar a qualsevol, però cal anar partit a partit."

Somogyi també va ser un dels destacats. El jove jugador serà important les properes jornades si es confirma la lesió de Rafa Luz, el brasiler està pendent de fer-se proves per conèixer l'abast de la lesió.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges cedides: Club Joventut Badalona

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.