Apel·lació tanca la porta a la UE Sant Julià

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Comitè d'Apel·lació de la Federació de Futbol ha desestimat el recurs presentat per la Unió Esportiva Sant Julià, que continua fora de la lliga. Els lauredians defensen que estan al dia dels pagaments pendents de la temporada passada i pensen esgotar les vies legals per tornar a competir. 

La Unió Esportiva Sant Julià continuarà apartada indefinidament de la Lliga UNIDA. El Comitè d'Apel·lació ha desestimat el recurs presentat pels lauredians en considerar que no han presentat tota la documentació requerida. Segons l'òrgan disciplinari de segona instància de la Federació de Futbol, no haurien acreditat suficientment estar al dia dels pagaments a tots els empleats del club i a la CASS corresponents a la temporada passada. 

Després de la resolució, tenen 10 dies hàbils per presentar recurs a la comissió jurídica esportiva de Govern. Des del club ja s'ha avançat que recorreran davant l'òrgan governamental i també que portaran el cas a la Batllia. 

De moment, però, la segona divisió continuarà sense un dels històrics del futbol nacional, que no ha pogut inscriure cap jugador però que vol esgotar totes les vies legals perquè la pilota torni a rodar. 

Informa: Joan López
Imatges: Arxiu RTVA

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.