Ares Rovira, el futur d'Andona Racing

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Després de consolidar el primer equip femení del país, Andona Racing treballa per assegurar la continuïtat i Ares Rovira n'és l'exemple.

Amb dos podis a la Copa Catalana en categoria júnior, el primer any de competició d'Ares Rovira s'ha tancat amb molt bona nota. La ciclista andorrana admet que no s'esperava els bons resultats obtinguts. "Un va ser a la meva primera cursa, a Mataró, i no m'ho imaginava. Sí que som poques júniors, però fer un podi està superbé, sobretot començant. I just a l'última cursa que vaig fer de la Copa Catalana, a Sant Vicenç dels Horts, estàvem esperant que cridessin el podi i em van dir que havia estat tercera. Va ser brutal, no m'ho creia".

Acostumada a pedalar des de petita pel seu compte, i des fa poc amb la bici de carretera, la dificultat més gran ha estat aprendre a rodar en grup. L'Ares té clar que vol continuar fent ciclisme i ja somia amb nous reptes, tot i que toca de peus a terra. "Pensant en gran, et venen al cap el Tour de França o el Giro, però això és perquè veus els corredors per la tele i et motives a continuar pedalant. De moment, aquest any vinent els Jocs dels Petits Estats és una cursa que em faria il·lusió".

Andona Racing espera que l'exemple de l'Ares faci que més joves com ella es vulguin iniciar en la competició.

Informa: Joan López

Imatges: David Moreno

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.