Arrenca la concentració de motos antigues Andorra 500 impulsada per Cyril Despres

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Més d'un centenar de motocicletes clàssiques s'han aplegat a Ordino amb motiu de la segona concentració d'Andorra 500. Motoristes vinguts d'arreu d'Europa participaran aquest cap de setmana en un recorregut de 500 quilòmetres per les carreteres més espectaculars del país.

Des de primera hora del matí hi ha hagut un degoteig constant de motocicletes clàssiques a la parròquia ordinenca. Una trobada organitzada pel reconegut pilot Cyril Despres, guanyador de 5 edicions del Dakar.

Durant la jornada d'avui, els participants han anat obtenint els dorsals a mesura que feien les inscripcions. Totes i cadascuna de les motocicletes ha hagut de passar un control tècnic on s'ha valorat que complissin les mesures de seguretat.

La competició deixa de banda les proves de velocitat i se centra en les de regularitat, on els guanyadors han d'intentar aproximar-se al màxim a la velocitat mitjana marcada per cada tram.

Una concentració amb el principal objectiu de reunir els amants de les motocicletes clàssiques i fer-los gaudir d'una cap de setmana on els paisatges i les carreteres d'Andorra seran els autèntics protagonistes.

Informa: Xavi Bonet IMatge: Josep M. Garcia

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.