Arriba l'hora de dir adeu a la segona divisió

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'hora dels adeus. El FC Andorra acomiada la segona divisió aquesta tarda de diumenge contra el Racing de Ferrol, en un partit intranscendent on els de Ferran Costa volen donar una darrera alegria a l'afició. 

El FC Andorra es prepara per al darrer partit de la temporada i, de retruc, l'últim al futbol professional de segona divisió. Serà a l'Estadi Nacional contra el Racing de Ferrol i servirà per cloure un projecte a segona divisió que ha durat dos anys.

"No ha estat una setmana fàcil. Al final, la situació és el que comporta, però juguem a casa, davant de la nostra gent, i aquí ja és un tema de responsabilitat".

Ferran Costa, entrenador del FC Andorra

Aquesta responsabilitat portarà a fer poques rotacions.

"Vull que l'equip competeixi de la millor manera. Jo posaré a la gent que crec que més ens apropa a guanyar el partit, principalment perquè és el que mereix la nostra gent i la nostra afició i perquè sempre que trepitjo un camp de futbol ho faig amb la intenció de guanyar". 

Ferran Costa, entrenador del FC Andorra

Costa admet que la dificultat servirà per créixer.

"A vegades, en la dificultat i darrere de les llàgrimes també neix l'oportunitat. I, a partir d'aquí, el que hem de fer és el que es fa sempre a la vida quan una cosa no surt quan vols, que és créixer, millorar, evolucionar i tornar-te a il·lusionar amb tots els reptes que tens per davant".

Ferran Costa, entrenador del FC Andorra

Els gallecs han quallat una gran temporada i han lluitat pel play-off d'ascens fins a la darrera jornada. Precisament, el punt final a la lliga i el comiat de molts jugadors de l'actual plantilla arribaran a un quart de cinc de la tarda al Nacional i es podrà seguir en directe per Ràdio Nacional i andorradifusio.ad. 

Informa: Joel Romero
Imatges: Eric Mompel

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.