Arriba la Vuelta

Aquest dissabte arriba la Vuelta a Espanya. Prop de les dues del migdia, els primer corredors entraran a Andorra per la frontera del riu Runer. Tots ells, creuaran el país dues vegades per arribar al Pas de la Casa i tornar fins a Sant Julià de Lòria, amb el final d'etapa al coll de la Gallina. L'arribada de la Vuelta no només suposa un gran esdeveniment esportiu, sinó també d'abast nacional.

Prop de les dues del migdia la Vuelta arribarà a Andorra per la frontera del riu Runer. Els corredors pujaran fins a Sant Julià de Lòria, on continuaran direcció cap a Santa Coloma. El pas de la Vuelta serà per Andorra la Vella, pel carrer Príncep Benlloch, cap a Escaldes-Engordany.

Després l'etapa continuarà cap a Encamp i Canillo. Els ciclistes pujaran fins al Pas de la Casa, on arribaran després de superar el port d'Envalira i baixaran pel túnel. Des d'aquí, faran la carretera en sentit invers fins a Canillo, on trencaran a la dreta per completar el coll d'Ordino.

Quan la ronda arribi a Ordino baixara fins a la Massana, on agafarà el túnels de les Dos Valires cap a Escaldes-Engordany. Després d'un llarg descens, que passarà de nou per Andorra la Vella, per arribar una altra vegada fins a Sant Julià de Lòria, quedarà la part final. Els corredors pujaran fins al coll de la Gallina, on completaran els 106 quilometres previstos a Andorra.

Informa: Xavi Bonet

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.