Aturar la pluja de gols per sortir del descens

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Futbol Club Andorra prepara el partit contra el Saragossa amb el repte de recuperar la solidesa defensiva. L'equip es troba en posicions de descens i necessita canviar el xip per guanyar en competitivitat i ofici.

Entrenament passat per aigua del Futbol Club Andorra abans de visitar divendres la Romareda contra el Saragossa. Precisament, la porteria ha sofert una autèntica pluja de gols les darreres jornades, ja que l'equip n'ha encaixat vuit els darrers quatre partits. Aquesta és la principal assignatura a millorar per als d'Eder Sarabia.

Els tricolors es troben en una situació delicada. Per primera vegada han entrat en posicions de descens i això exigirà un canvi de xip als jugadors. Malgrat tot, a l'entrenament no ha faltat el bon ambient i els somriures, però a Sarabia se l'ha vist més insistent.

El calendari a curt termini no és gaire favorable. Primer visitaran un camp històric com és la Romareda, després arribarà l'Elx al Nacional i posaran rumb a Tenerife.

Tots tres conjunts estan cridats a lluitar pel play-off d'ascens, fet que obligarà els tricolors a fer un esforç extra de competitivitat.

Informa: Joel Romero
Imatges: Nil Forcada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.