L'aventura de Gonzalo Fernández al Gasherbrum II estrena el Cicle de muntanya i viatges

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Fer cim al Gasherbrum II, homenatjar el desaparegut Sergi Mingote i, en definitiva, compartir un viatge i una expedició apassionant. Són els ingredients del documental protagonitzat per l'alpinista Gonzalo Fernández que inaugura el Cicle de cinema de muntanya i viatges.

L'aventura de Gonzalo Fernández al Pakistan, on va aconseguir amb el seu equip coronar el Gasherbrum II, ha quedat reflectida al documental que aquesta nit obre el 14è Cicle de cinema de muntanya i de viatges.

La première es farà a l'Auditori Nacional, on es repassarà la trajectòria que ha portat aquest alpinista a culminar amb èxit una expedició tan ambiciosa.

"Gasherbrum, més que un 8.000" és un treball que va d'alpinisme però, sobretot, del camí compartit que s'ha de recórrer per arribar a fer un cim d'aquestes característiques. 

El documental mostra també l’homenatge a l’alpinista Sergi Mingote, prematurament desaparegut a la muntanya, que era company de corda del seu amic Lluís Cortadellas. Una estrena que obre un cicle amb sis sessions més, fins al 23 de març. 

Informa: Jordi Cama
Imatges: Ricard Tenza

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.