Balanç positiu del pas de la Vuelta

Minuts després de l´arribada dels corredors, les autoritats i els responsables de la Vuelta feien valoracions del segon any consecutiu amb final d´etapa al coll de la Gallina. El cim lauredià es consolida com un dels atractius d´una Vuelta que podria tornar aviat.

El director d'Unipublic, Javier Guillén, opina que "ha estat una etapa molt dura, de les més èpiques dels últims anys". Per això ha assegurat que els "agradaria seguir apostant per Andorra".

Pel que fa al mal temps que ha marcat tota la cursa, Guillem ha dit "que al final això és ciclisme" i saben que depenen "de les condicions meteorològiques". El ministre de turisme, Francesc Camp, s'ha mostrat satisfet i creu que finalment la sort ha acompanyat perquè "amb el temps que feia" ha perillat la retransmissió televisiva, que és la que aporta l'impacte mediàtic i turístic. Considera que "el fet de que ja era prou dura l'etapa i la pluja que l'ha fet més dura, segurament a nivell d'audiències de televisió haurà repercutit i haura anat bé".

En aquest sentit, Camp pensa que "s'haurà parlat molt d'Andorra i encara haurà fet més mítica una etapa que de per sí ja ho és molt".

El secretari d'Estat d'esports, Jordi Cerqueda, també ha fet una valoració positiva i ha qualificat la jornada "d'èpica per a l'esport".

Informa: Joan López

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.