Barrugués continua la preparació amb l'objectiu de Rio 2016

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Després de la decepció que va suposar el Mundial de Granada, Esther Barrugués ha demostrat el seu nivell amb un segon lloc a l´Obert Internacional de Sant Sebastià aquest cap de setmana. La tiradora de precisió continua el llarg camí de preparació amb l´horitzó posat en els Jocs Olímpics de Rio del 2016.
Després de representar Andorra en quatre Jocs dels Petits Estats, i ja amb passaport, el proper gran repte d´Esther Barrugués és disputar amb la bandera tricolor els Jocs Olímpics de Rio del 2016. Un objectiu ambiciós per al qual ja disposa de la mínima necessària per a una de les invitacions. Per intentar la classificació per als Jocs Olímpics, Esther Barrugués ha potenciat el treball físic, que ara fa amb el preparador de la Federació Espanyola, i compta amb l´ajuda d´una beca de Solidaritat Olímpica. Després del mal regust que li va deixar la participació al Mundial de Granada, Barrugués s´ha pogut treure l´espina aquest cap de setmana amb el segon lloc a l´Obert Internacional de Sant Sebastià. La propera gran cita arribarà el maig vinent amb una prova de la Copa del Món als Estats Units.Informa: Joan López Imatge: Josep M. Garcia
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.